2-bladet Gori foldepropeller

Den 2-bladede Gori foldepropeller anvendes på sejlbåde med motorer op til ca. 60 HK (44 KW) og leveres i 7 diametre fra 11.5" til 18" til aksel- og sejldrevs - installation i højre- og venstregående.

Fortandede blade

De fortandede blade sikrer at bladene altid åbner og lukker synkront, hvorved man får færre vibrationer ved såvel frem som bak. Under sejl folder bladene automatisk sammen.

Fuld fart under sejl

Under sejl bremser en fast propel væsentlig mere end de fleste forestiller sig. Tests har vist at den 2-bladede Gori foldepropeller i visse situationer kan reducere bådens totale vandmodstand med ca. 35%. Dette gav en hastighedsforøgelse på en knob under sejl. Designet forhindrer tang, plasticposer og lignende i at sætte sig fast på propelleren under sejl.

Fuld kraft bak

Tests* har vist at den 2-bladede Gori foldepropeller's virkningsgrad er jævnbyrdig eller bedre end de fleste 2- eller 3-bladede faste propeller, drejbare propeller og foldepropeller. Den 2-bladede Gori foldepropeller giver den optimale bakkraft ved en kombination af bladene's form og profil samt centrifugalkraften. Det betyder at Gori propellen, i modsætning til andre foldepropellertyper ikke kun bruger centrifugalkraften til at åbne bladene.

Fuld kraft frem

Tests* har vist at den 2-bladede Gori foldepropeller´s virkningsgrad er bedre end de fleste 2- eller 3-bladede drejbare propeller og foldepropeller.

Sejldrev

Navet i sejldrevs-propellen er udstyret med en fleksibel kerne, som optager stød og elektrisk afisolerer propellen fra sejldrevet, som det forlanges af motorfabrikkerne. Sejldrevs-propellen passer til de fleste sejldrev, f.eks. Bukh, Sonic, Volvo Penta incl. 50S-drev og 100S-drev, Yanmar og andre.

 Beregn propelVores produkter

Gori Propeller udvikles og produceres på vores fabrik i Danmark. De udvikles og produceres med de nyeste teknologier inden for design og produktion, af højt uddannede medarbejder, der sikre en høj og ensartet produktkvalitet.

I 2015 blev Gori Propeller overtaget af BSI A/S, der er verdensførende på udvikling og produktion af Rigninger og Luger til den maritime industri, og som er kendt i branchen for at værende den førende inden for rigninger til verdens superyachts.