Gori racing foldepropeller

Gori racing foldepropeller er det foretrukne valg for kapsejladsbåde, som bl.a. har vundet Admiral´s Cup, Whitbread Round the World Race, Sydney-Hobart og mange andre topsejladser.

Gori Racing foldepropeller leveres i 7 diametre fra 375 mm. til 750 mm. For såvel akselinstallation som sejldrev og Hydrodrive. Stigningen er 70 % af diameteren og racing-serien leveres både i højre- og venstregående. Gori racing foldepropeller passer til motorer op til ca. 150 HK.

Fuld fart under sejl

Propellen´s design giver minimal vandmodstand under sejl og god kraft under motor. De fortandede blade sikrer, at disse åbner og lukker synkront, hvorved man får færre vibrationer ved såvel frem som bak. Under sejl folder bladene sig automatisk sammen uden anden brug end vandstrømmen.

Hver eneste Gori racing foldepropeller er testet i bassin, kontrolleret og godkendt inden levering. Dette giver, sammenlignet med andre racing foldepropeller, en mere sikker åbning af de fuldt lukkede blade.

Designet på Gori racing foldepropeller forhindrer, modsat en drejbar propeller, at tang, fiskeliner, plasticposer og lignende sætter sig fast på propelleren under sejl.

Sejldrev

Navet i sejldrevs-propellen er udstyret med en fleksibel kerne, som optager stød og elektrisk afisolerer propellen fra sejldrevet, som det forlanges af motorfabrikkerne. Sejldrevs-propellen passer til de fleste sejldrev, f.eks. Bukh, Sonic, Volvo Penta, Yanmar og andre.

 Beregn propelVores produkter

Gori Propeller udvikles og produceres på vores fabrik i Danmark. De udvikles og produceres med de nyeste teknologier inden for design og produktion, af højt uddannede medarbejder, der sikre en høj og ensartet produktkvalitet.

I 2015 blev Gori Propeller overtaget af BSI A/S, der er verdensførende på udvikling og produktion af Rigninger og Luger til den maritime industri, og som er kendt i branchen for at værende den førende inden for rigninger til verdens superyachts.